Op zaterdag 2 september is de voormalige drafbaan in het Stadspark in Groningen het decor van het Hullabaloo Festival. Met headliners als Armin van Buuren en Zara Larsson zullen er veel mensen richting het festival komen. Voor hen rijden er extra bussen naar het festivalterrein.

Deze extra bussen rijden op lijn 4 op het trajectdeel tussen het Hoofdstation en P+R Hoogkerk, samen met de reguliere ritten tot tien keer per uur op de drukste momenten. Op bijvoorbeeld P+R Hoogkerk kunnen bezoekers gratis de auto kwijt, waarna zij met de bus direct richting het terrein kunnen reizen. De organisatie van Hullabaloo roept bezoekers die met de auto komen op gebruik te maken van één van de P+R-terreinen rond de stad en verder te reizen met de bus. Een retourticket voor maximaal vijf mensen kost zes euro.

De dichtsbijzijnde halte bij het festivalterrein is de halte Verzetsstrijderslaan langs de Peizerbaan. Vanaf hier is het Hullabaloo Festival enkele honderden meters lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *