Komend weekend rijden er veel extra bussen van en naar Groningen vanwege het Hullabaloo Festival in het Stadspark.

Het tweedaagse festival heeft artiesten als Lost Frequencies, Di-Rect en Duncan Laurence weten te strikken voor haar eerste editie. Er worden duizenden bezoekers verwacht op de drafbaan.

Het festival is het beste bereikbaar met Q-link 3 en 4. Uitstappen kan het beste bij de halte Verzetsstrijderslaan. Vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen naar de festivallocatie. Lijn 3 is één van de lijnen welke extra rijdt in de avond tussen het Hoofdstation en P+R Hoogkerk.

Q-link 5 en 6 rijden ‘s avonds ook een aantal extra ritten. Deze rijden terug naar Groningen een snellere route onder de respectievelijke lijnnummers 105 en 106. De Qliners 300, 304 en 309 en nachtbus 417 rijden ook extra vaak. Lijn 304 en lijn 417 stoppen daarbij ook bij de halte Verzetsstrijderslaan.

De extra bussen zijn met de normale vervoersbewijzen toegankelijk. In de bussen van Q-link is het alleen mogelijk te betalen met de pin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *