Arriva-videohulpzuil in Winschoten. Foto: Arriva

Treinreizigers met vragen kunnen op het station in Winschoten nu terecht op het perron. Vervoerder Arriva heeft bij wijze van proef een videohulpzuil in gebruik genomen, waarmee rechtstreeks contact met de klantenservice mogelijk is.

De zuil, naast de ticketautomaat op spoor 1, kan het komend half jaar Arriva helpen bij het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld reizen en tarieven. Op het station is geen fysiek serviceloket aanwezig en met de zuil is face-to-face-contact toch mogelijk voor reizigers die dit prettig vinden.

Winschoten is het niet enige station in Arriva-gebied waar de komende tijd zo’n zuil te vinden is; ook in Roermond heeft Arriva een proefzuil geplaatst. De zuilen zijn dag en nacht, iedere dag van de week beschikbaar voor vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *