Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

De Q-link-bus welke speciaal voor Roze Zaterdag in Groningen roze werd gemaakt blijft nog even te zien in het straatbeeld. Totdat de bus eind dit jaar wordt vervangen door een elektrisch zusje, is de bus gehuld in roze te zien op de lijnen 5 en 6.

Op Roze Zaterdag stond de bus pontificaal op de Grote Markt, waar een deel van de landelijke viering van deze dag plaatsvond. Rondom de bus was een promotieteam aanwezig en in de bus werden onder andere podcasts opgenomen. Bezoekers en passanten reageerden positief op de roze kleur, volgens het OV-bureau Groningen Drenthe.

De bus zal de komende maanden dus op beide paarse Q-link-lijnen te zien zijn, maar naar verwachting vooral op lijn 6 tussen Groningen en Delfzijl gaan rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *