Ook gratis treinkaartjes voor deelnemers 4Mijl4You/ 1 minuut leestijd

Deelnemers aan de alternatieve 4 Mijl op de avond voorafgaand aan de ‘grote’ 4 Mijl kunnen door een samenwerking tussen de hardlooporganisatie en NS net als de hardlopers gratis met de trein van Groningen naar Haren tijdens het evenement.

De deelnemers aan de 4Mijl4You kunnen een gratis treinkaartje bestellen door adresgegevens en het aantal te bestellen kaarten te mailen naar 4mijl4you@4mijl.nl. Alleen deelnemers komen in aanmerking voor de treinkaartjes, waarvan er in totaal vijfhonderd beschikbaar zijn.

Hardlopers die op zondag aan de hardloopwedstrijd deelnemen kunnen op zondag tijdens de 4 Mijl op vertoon van het startnummer gratis tussen Groningen en Haren reizen. Er is in de Spoordeelwinkel van de NS ook een speciaal dagretour te koop vanaf ieder station in Nederland naar Groningen. Dit retour geeft eveneens recht op een flesje vitaminewater en een mueslireep op station Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *