Met het 10-jarig bestaan van deze website haalt OV Nieuws GD een oude bekende terug in een nieuw jasje.

OV Nieuws GD gaat namelijk op haar verjaardag op 1 augustus van start met de OV-foto van het Jaar-verkiezing 2017. Een nieuwe variant op de in het verleden succesvol georganiseerde Busfoto van het Jaar-verkiezing en OV-vakantiefoto van het Jaar-verkiezing.

Bij de nieuwe verkiezing gaat het om foto’s van een vorm van openbaar vervoer gemaakt in Groningen of Drenthe. Fotografen die dit leuk vinden kunnen maximaal twee foto’s inzenden via deze website vanaf dinsdag. Na de inzendperiode buigt een jury zich over de foto’s. De drie beste worden genomineerd door de finaleronde, waarin het publiek uitmaakt welke foto de beste is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *