Vanaf 1 januari krijgt het 40/4-kortingsproduct voor de bus in Groningen en Drenthe een opvolger voor alledrie noordelijke provincies; Dalvoordeel Noord-Nederland.

Dit nieuwe product is het antwoord op vragen van vele reizigers die 40/4 graag naar Friesland zien komen. “Met het nieuwe kortingsproduct krijgen OV-reizigers straks in de bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe en de bussen van Arriva in Friesland 40 procent korting tijdens de daluren”, zegt Fleur Graper-van Koolwijk, gedeputeerde en voorzitter van het OV-bureau Groningen Drenthe.

Nieuw is ook dat dit kortingsproduct straks ook geldig is in de regionale treinen van Arriva in de drie provincies. Voor bussen geldt het product doordeweeks voor 7:00 en na 9:00 uur, voor de Arriva-treinen is dit voor 6:30 en na 9:00 uur.

Door de komst van Dalvoordeel Noord-Nederland stopt Qbuzz wel per 1 januari met de verkoop van het 40/4-product. Bestaande abonnees kinnen dit nog tot 1 februari blijven gebruiken.

Het nieuwe product gaat 25 euro kosten en is dan een jaar geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *