Het treinpersoneel van Arriva en Keolis is een stap dichterbij een nieuwe CAO. Nadat eerder de vakbonden een onderhandelingsakkoord bereikten, bleek vandaag uit een telling van de antwoordkaarten van leden dat de VVMC voor de CAO zoals uitonderhandeld kan stemmen.

Het bij VVMC aangesloten personeel kreeg een brief thuisgestuurd met de afspraken die de bonden hebben gemaakt met de vervoerders. Bij de brief zat een antwoordkaart om te stemmen op het resultaat. De meeste leden zijn dus positief hierover.

Nu is het wachten op de stemmingen bij de andere betrokken vakbonden voordat de CAO definitief wordt. VVMC is één van de grotere bonden onder het betreffende personeel. De CAO Multimodaal geldt voor ongeveer 1000 medewerkers van beide vervoerders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *