Sinds zondag is de populaire actie Zomerbroezz’n weer bezig. Bij deze actie is het mogelijk een hele dag met twee personen per bus door Groningen en Drenthe te reizen tegen een sterk gereduceerd tarief.

De actie wordt georganiseerd door het OV-bureau en Qbuzz om ook in de maanden juli en augustus de bezettingsgraad van de bussen hoog te houden. Daarnaast is het de periode dat veel mensen er bijvoorbeeld een dagje op uit trekken in de regio. Wildlands en de Zeehondencreche Pieterburen zijn daarbij bijvoorbeeld populaire bestemmingen.

De actie werkt erg simpel. Bij de buschauffeur van de eerste rit of in de voorverkoop kan een Dal-Dagkaart van 10 euro worden gekocht. Deze is in de maanden juli en augustus altijd de gehele dag geldig. Door de Zomerbroezz’n-actie mag een tweede persoon gratis meereizen op de Dal-Dagkaart.

De Dal-Dagkaart is zoals altijd geldig op alle lijnbussen in Groningen en Drenthe, evenals Qliners 304 en 314 van Arriva tussen Groningen en Drachten. Meer informatie staat op de speciale website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *