Foto: Koen van Velsen architecten/Beauty & The Bit

Het Hoofdstation in Groningen gaat de komende jaren op de schop. De monumentale elementen blijven vooral zoals ze zijn, maar verder zal haast alles nieuw worden. Architect Koen van Velsen, die het ontwerp maakte, licht zijn ontwerpkeuzes toe tijdens een interviewlezing in het Forum Groningen.

Dat vindt dinsdag plaats. Niet alleen Van Velsen is aanwezig, er zijn ook andere betrokkenen zoals Stadsbouwmeester Jeroen de Willigen aanwezig om aan de tand gevoeld te worden.

Platform GRAS organiseert de avond in het Forum samen met het Atelier Stadsbouwmeester en de Vereniging tot Bevordering ter Bouwkunst. De lezing vindt plaats in de Rabo Studio van het Forum en is gratis toegankelijk. Reserveren is niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *