Groningen Bereikbaar is dinsdag gestart met een proef om de bussen te ontlasten tijdens de ochtendspits, gericht op studenten. Zij kunnen zich inschrijven voor meer gratis vervoer binnen hun studenten-OV.

Studenten die ervoor kiezen vrijwillig hun weekproduct om te zetten naar het weekendproduct kunnen zich melden bij Groningen Bereikbaar. Zij krijgen dan van deze organisatie het recht om ook op doordeweekse dagen na 9:00 uur gratis te reizen, met de bussen van Qbuzz en treinen van Arriva in en om Groningen.

Groningen Bereikbaar heeft maximaal 500 kaarten beschikbaar. Bij meer aanmeldingen wordt geloot. Studenten die in aanmerking komen kunnen zich tot en met 18 september aanmelden via de website van Groningen Bereikbaar. Uitgekozen studenten mogen tot en met 31 juli 2018 van het project gebruikmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *