Op 9 mei wordt de busdienstregeling in Groningen en Drenthe deels aangepast. Onder meer de aanpassingen in de dienst door het werk aan het tijdelijke Julianaplein worden teruggedraaid, maar er worden ook enkele andere zaken aangepast.

Het betekent dat de stadslijnen 7, 8 en 9 in Groningen weer als vanouds rijden, zonder aangepaste routes of knippen op het Hoofdstation. Ook lijn 16 tussen Europapark en Kardinge gaat weer rijden.

Verder gaan de nachtbussen weer rijden en worden op meerdere streeklijnen extra ritten toegevoegd. Er komen daarnaast snelritten op de Qliner tussen Groningen en Assen. Onder lijnnummer 319 gaan deze ritten non-stop tussen de halte Torenrotonde in Assen en het Hoofdstation in Groningen rijden.

Alle wijzigingen zijn op deze pagina na te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *